Prislista

Vi tar gärna mot din beställning! Här på internet kan du beställa till extra förmånligt pris. Vårt ordinarie pris i bokhandeln är 185 kronor. Till dig som beställer via internet är priset endast 140. Dock tillkommer postens avgifter och hantering om 35 kronor/beställning. Under julen kan du också beställa till Jul pris! (100 SEK/bok, 50 för frakt)

Du kan antingen beställa genom att fylla i vårt formulär direkt här på internet. Då kommer vi att skicka dig ett inbetalningskort på Postgiro som du fyller i. Sedan skickar vi boken så fort vi kan - normalt tar detta 1-2 veckor. Vi är ett litet förlag och har tyvärr ingen möjlighet att gå till posten varje dag. Självfallet kan du också beställa genom att sätta in pengar på vårt Postgiro, 25 17 15 - 9. Glöm då inte att fylla i namn, adress och gärna telefonnummer ifall det är något som vi behöver komplettera. Till sist kan du ringa, Anders Gren på 040 13 43 14. Glöm då inte att säga att du såg oss på internet så får du boken till specialpriset!

Boken lämpar sig också utmärkt till sjukhus, lärarhögskolor, grundskolor och dagis. Vill du beställa ett större antal (mer än 10) så kan vi skicka en offert. Detta gäller även bokhandlare och bibliotek.

Askerö förlag, http://www.askero.se/

 Kända sagorOm AskeröBeställ en sagobokJag tyckerMina sagotips